Contact

Klik hier om direct naar het contactformulier te gaan.

Over ons

Dolce Capella is in 2015 opgericht. We zijn begonnen met een lunchcafé en een B&B op de eerste etage.

Anno 2018 hebben wij nu een studio en twee B&B kamers in de gezellige Dorpsstraat van Oostkapelle. Onze kamers zijn met natuurlijke kleuren ingericht en onze passies; fotografie en schilderkunst vind je hier terug. Een “one of a kind” beleving! Wij verhuren tevens andere objecten in Oostkapelle en Serooskerke.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen en hebben een hands on metaliteit. Momenteel zijn wij samen met een creatief project bezig waarover later meer volgt. Thinking, creating and inspiring!

Wendy

Creatieve duizendpoot. Generalist. Nieuwsgierig, leergierig, creatief. Moeder van Joy. Toeristische achtergrond en deeltijd afgestudeerd aan KASKA in 2017. Ik doe veel inspiratie op tijdens reizen. In mijn vrije tijd kook en schilder ik graag. Tennis is mijn sport.

Sybren

31 jaar, sportief, creatief, enthousiast en avonturier. Ik vind het heerlijk om met onze hond Dora door de natuur van Zeeland te struinen en om samen met mijn vriendin Wendy en dochter Joy te genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft. Ik ben gek op biefstuk en sushi. Sport het liefst iedere dag en mijn motto is: Gij zult genieten!

Kaart

 

Contactformulier

Hierbij geef ik toestemming om de ingevulde gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.