DC Art

Wendy

2012 – 2013: Kennis making met schilderen bij Kunsteducatie Walcheren, locatie Kuiperspoort Middelburg.
2013 – 2017 Deeltijd opleiding 5 jaar Schilderkunsten aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen (KASKA)
2017 – Afgestudeerd

Ik schilder uiteenlopende onderwerpen met verschillende materialen (pal mes, kwasten, sponsen etc) op canvas, linnen, en hout. met zowel olie als acryl.
Lang neigde ik naar realisme maar ik schilder tegenwoordig ook graag wat vrijer. Ik sta bekend om mijn kleurgebruik en weinig angst voor het doek. Portretten vind ik het leukst om te doen. 
Sinds 2015 exposeer ik mijn werk tijdens de kunstroute in Oostkapelle. Ieder jaar in mei en september. www.kunstrouteoostkapelle.nl
 Houden we contact? Volg ons dan even op Instagram #dolce_capella, #dolce_capella_art, #dolce_capella_delicatessen of via onze Dolce nieuws brief. 🙂

Voor meer informatie of vragen over mijn werken, neem dan even contact met mij op.

Sybren

Een van mijn grote passies is fotografie. Met mijn Canon EOS 750 D en Sigma 55 – 200 mm lens heb ik alle ruimte om mijn creativiteit los te laten. Van macro fotografie tot landschappen, sluitertijden en diafragma’s, ik hou van experimenteren. In de omgeving van Oostkapelle zijn prachtige beelden te maken van de natuurlijke omgeving. Tijdens reizen haal ik mijn energie uit de diversiteit van de betreffende gebieden. Ik heb een cursus gevolgd bij Mischa de Muynck fotografie. Stuur even een berichtje via het contactformulier als je meer informatie wilt.

 

Ons werk